JAPANESE CURRY HOUSE KIIRO WIJNHAVEN

JAPANESE CURRY HOUSE KIIRO WIJNHAVEN Lekker en vers!

order food online

Recentreview


4 stars out of 222 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Japanese Curry House Kiiro Wijnhaven. Want to know more? Find out more.

18 Jun 2022 at 10:50 De snelle bezorging was top. Echter het eten was zeer teleurstellend. De curry smaakte super chemisch dat ik het gewoon niet verder kon eten. De kip was wel lekker. Jammer, maar niet voor herhaling vatbaar.
14 Jun 2022 at 18:09 super quick delivery! delicious food! cute notes
7 Jun 2022 at 9:16 Remarks field is to small for whole story, synopsis: order late, called restaurant, they said no order in their system compain at Thuisbezorgd. Went to other restaurant to pick up food. Kirri suddenly delivers one hour later?! Food was not good!
22 May 2022 at 11:27 Het eten was heel lekker. Het was wel drie kwartier later dan gepland, maar ik bestelde op een warme en zonnige zaterdagavond bij een restaurant aan het water. Het kan zijn dat het gigantisch druk was.
9 May 2022 at 18:13 Niks op aan te merken Duurde wel wat langer dan aangegeven maar goed geen ramp
3 May 2022 at 14:18 de ene keer is het zouter dan de zeebodem, dit keer was het vlees ineens heel zuur. Vlees zag er ook oud/droog uit. Ik snap niet wat er zo moeilijk is aan een beetje consistente kwaliteit leveren, maar deze vestiging heeft het niet onder de knie.
29 Apr 2022 at 18:09 It was so nice!!! :) Fast and deliciousssszzzzzz lekkerrr
20 Mar 2022 at 21:31 Heerlijk gegeten maar onwijs lang moeten wachten. Bezorger bleek ook nog eens verdwaald te zijn. Heb meer dan een uur moeten wachten op mijn bestelling
16 Mar 2022 at 22:58 bijna 2 uur moeten wachten op bezorging, eten was tenminste warm nog en smaakte prima. hoop dat ze gauw eigen bezorgers gaan aannemen dan die van Thuisbezorgd te gebruiken...
16 Feb 2022 at 20:46 Plus punten voor de service!
15 Feb 2022 at 9:42 The food was good as usual. But, I feel like hthey reduced the quantity of rice. Just theain dish used to be a good filling meal earlier but now, need to order sides as well. The curry was spilled in the delivery bag. I wish they brought back tofu.
16 Jan 2022 at 19:10 Alles prima. Erg snel bezorgd.